MUNDOBASKET 2023

Ιτούδης για το μέλλον του στην Εθνική: "Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο"

Ιτούδης για το μέλλον του στην Εθνική: "Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο"
FIBA.BASKETBALL

Ξεκάθαρος ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης όταν ρωτήθηκε για τη διάρκεια της συνεργασίας του με την Εθνική Ελλάδας, τονίζοντας πως το συμβόλαιο που είχε υπογράψει έχει ισχύ και για την επόμενη σεζόν.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο MundoBasket 2023 γνωρίζοντας ήττα από τη Μαυροβούνιο, σε ένα ματς που καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε κάτι ουσιαστικό να διεκδικήσει. Μετά το πέρας του αγώνα, ο Δημήτρης Ιτούδης ρωτήθηκε για την επόμενη ημέρα της Εθνικής και τη δική του παρουσία εκεί, τονίζοντας πως το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει έχει ισχύ και για την επόμενη σεζόν, όταν η ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 μέσα από το προολυμπιακό τουρνουά.

"Ναι δυστυχώς. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό. Η κυριαρχία τους στη ρακέτα ήταν ενδεικτική. Δεν σούταραν καλά από το τρίποντο, αλλά ούτε κι εμείς.

Κρατάμε την ενότητά μας, την πίστη μας, την πρόκριση στο προολυμπιακό. Δεδομένων των συνθηκών, κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Ελλάδα δεν έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Είναι νωρίς ακόμα να πούμε τι θα γίνει στο προολυμπιακό. Ακριβώς, έχω συμβόλαιο (σσ. για τρία χρόνια) μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε εδώ. Είναι συγκινητική η υποστήριξή τους. Δεν τους ανταμείψαμε με νίκη, αλλά την προσθάπεια την έκανε η ομάδα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από αυτό", ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην κάμερα της ΕΡΤ.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ