ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ιτούδης για την Εθνική: "Όταν θέλεις κάτι, αυτό γίνεται πραγματικότητα"

Ιτούδης για την Εθνική: "Όταν θέλεις κάτι, αυτό γίνεται πραγματικότητα"
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε την πρώτη τοποθέτησή του ως προπονητής της Εθνικής Ανδρών, δηλώνοντας πως αυτή η συμφωνία είναι κάτι που ήθελε από τα βάθη της ψυχής του.

Τέλος καλό, όλα καλά στο θέμα του Δημήτρη Ιτούδη και της Εθνικής Ανδρών. Η συμφωνία που προέκυψε ανάμεσα σε ΕΟΚ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18 Μαρτίου, με τον 51χρονο τεχνικό να αναλαμβάνει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την επισημοποίηση της πρόσληψής του από την Ομοσπονδία, ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τον "γάμο" που προέκυψε, κάτι που όπως τόνισε ήθελε από τα βάθη της ψυχής του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντρέι Βατούτιν και ολόκληρο τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που μου έδωσε το πράσινο φως και μου επέτρεψε να είμαι ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας της χώρας μου. Είναι μια πραγματικά μεγάλη, τεράστια τιμή. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Λιόλιο και τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας για το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να με πάρουν σε αυτή τη θέση. Όπως είπα, όταν θέλεις κάτι με το βάθος της ψυχής σου, αυτό γίνεται πραγματικότητα, δημιουργείς τον κόσμο στον οποίο ζεις. Ξέρω ποιες είναι οι προσδοκίες. Οι Έλληνες είναι ένα περήφανο έθνος, αγαπούν το μπάσκετ, το οποίο τους έχει φέρει χαρές. Ξέρω επίσης τις υποχρεώσεις μας. Εύχομαι οι παίκτες να παραμείνουν υγιείς, ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ