ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Ιτούδης για Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Ήταν ένα Πανεπιστήμιο της ζωής, είμαι περήφανος που ήμουν φίλος του"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον Δημήτρη Ιτούδη
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον Δημήτρη Ιτούδη INTIME

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε περήφανος που ήταν φίλος του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αναφέροντας πως ο "Ντούντα" τον βοήθησε πολύ και ήταν ένα πραγματικό Πανεπιστήμιο της ζωής.

Ο θάνατος του Ντούσαν Ίβκοβιτς συγκλόνισε το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ειδικά τους ανθρώπους που τον είχαν ζήσει και ήταν κοντά του. Ανθρώπους όπως ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος αποθέωσε με δηλώσεις του τον "Ντούντα".

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στην Σερβία για την κηδεία του Ίβκοβιτς και όταν ρωτήθηκε για τον σπουδαίο τεχνικό έσταζε μέλι.

"Αρχικά θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Όλοι ξέρουν ότι ήταν ένας σπουδαίος προπονητής, που έδωσε πολλά στην Σερβία, την Ελλάδα και τους φίλους του" δήλωσε αρχικά ο Ιτούδης, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Για εμάς οι πρωτοποριακές ιδέες του θα μείνουν ζωντανές στο πώς θα τον έχουμε στο μυαλό μας και θα θυμόμαστε όσα μας είπε. Μπορώ να πω ότι είμαι περήφανος που ήμουν φίλος του".

Κλείνοντας, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: "Ήμουν μέλος της ευρύτερης οικογένειάς του. Υπήρχε μία αλυσίδα, μία σύνδεση μέσω του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος και μας γνώρισε. Ήταν ένα Πανεπιστήμιο της ζωής.

Όταν περνάς από το Πανεπιστήμιο του "Ντούντα", είτε παίρνεις πτυχίο είτε μεταπτυχιακό. Αυτό ο Ντούντα το έδωσε σε όλους όχι μόνο σε εμένα. Χαίρομαι που ήταν μέρος της ζωής μου".

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ