EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε, η EuroLeague είναι αδυσώπητη"

Ιτούδης: "Δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε, η EuroLeague είναι αδυσώπητη"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στην πίστη που έδειξαν οι παίκτες του ακόμα και όταν ο Παναθηναϊκός έμοιαζε να κρατάει τη νίκη στα χέρια του αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το διπλό της Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχτηκε ότι το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague πήγε στην κόψη του ξυραφιού και οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να είχε βγει νικήτρια, ωστόσο, στάθηκε στη διαρκή προσπάθεια των παικτών του, ακόμα κι όταν το ματς έμοιαζε να γέρνει υπέρ των πρασίνων.

"Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, στους παίκτες μου. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε κερδίσει και θα το άξιζε. Είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος και πήραν τα ριμπάουντ. Από την άλλη εμείς παίξαμε πολύ καλή άμυνα, που τους αναγκάσαμε να χάσουν πολλά σουτ. Στο τέλος κάναμε κάποιες πολύ καλές φάσεις. Δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε. Η φάση με το σουτ ισοφάρισης του Μάρκο Γκούντουριτς μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Πάντα λέω ότι η ομάδα προηγείται. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε βάθος στον πάγκο, όπως φάνηκε σήμερα με τον Κάρσεν Έντουαρντς. Είναι μαραθώνιος και φέτος έχει αποδειχθεί ότι στην EuroLeague μετράει κάθε παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, έχω περάσει 13 υπέροχα χρόνια εδώ

Και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά κουμπωμένες. Η EuroLeague είναι αδυσώπητη. Ειδικά αν έχεις ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως το τουρκικό ή το ισπανικό και σε συνδυασμό με κάποιους τραυματισμούς, μπορεί να σου χαλάσουν τη συνοχή. Η μετάφραση των επιθετικών ριμπάουντ είναι ότι ο Παναθηναϊκός είχε αρκετά άστοχα σουτ κι αυτό έγινε επειδή παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Είμαστε ομάδα που μπορεί να οδηγήσει τους άλλους σε πολλά λάθη, αυτή είναι η ταυτότητα μας και τους δύο πρώτους μήνες το κάναμε αυτό καταπληκτικά.

Ο Χέιζ συνεχίζει να είναι καταλύτης. Μπορεί να παίξει τρεις θέσεις. Πάντα σκέφτεται να κλειδώσει τον πιο καυτό αντίπαλο παίκτη. Είναι off ball παίκτης συνήθως. Είναι ευχή και έργο που τον έχουμε στην ομάδα μας. Δείχνει πάντα το νούμερο ένα γιατί η ομάδα έρχεται πρώτη για αυτόν", ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ