EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Δεν μπορεί κανείς που έχει δική του ατζέντα να λειτουργήσει σε μία ομάδα"

Ο Δημήτρης Ιτούδης δίνει οδηγίες στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ
Ο Δημήτρης Ιτούδης δίνει οδηγίες στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ EUROKINISSI

Λίγο πριν μπει στη μάχη του Final Four ο Δημήτρης Ιτούδης παραχώρησε συνέντευξη στο Sports3.gr στην οποία αναφέρεται στους στόχους της ΤΣΣΚΑ.

Τα τελευταία 22 χρόνια ο Τρικαλινός κόουτς κατέκτησε συνολικά 30 τίτλους, 23 με τον Παναθηναϊκό και επτά με την ΤΣΣΚΑ. Είναι ο μόνος Έλληνας που έχει κατακτήσει δύο φορές την EuroLeague ως πρώτος προπονητής (2016, 2019), ενώ έχει πανηγυρίσει και άλλες πέντε ως ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού (2000, 2002, 2007, 2009, 2011). Πρόσφατα ανανέωσε μέχρι το 2023 το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ, όπου θα γίνει ο μακροβιότερος ξένος προπονητής. Το φετινό Final Four, δε, θα είναι το 14ο της καριέρας του και το 6ο στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ…

«Είμαι ευλογημένος που έχω συνεργαστεί με τόσο μεγάλους αθλητές και ομάδες. Το κάθε Final Four έχει τις δικές του απαιτήσεις. Έτσι και το φετινό. Τη Δευτέρα (24/5) παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Ζενίτ για την VTB League και ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε. Από την Τρίτη (25/5) ξεκινήσαμε την ανάλυση. Το φετινό Final Four, λοιπόν, επιτάσσει τελείως διαφορετική προετοιμασία από αυτό στη Βιτόρια, όπου είχαμε πολύ περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε και να κάνουμε περισσότερες προπονήσεις για αυτό», λέει ο Ιτούδης, προλογίζοντας τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης μεταξύ της ΤΣΣΚΑ και της Αναντολού Εφές (28/5, 19:00).

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του στο Sports3.gr

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ