ΠΑΟΚ

“Ηθελαν πολύ το ματς οι παίκτες μου…”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στη συγκέντρωση που είχαν οι καλαθοσφαιριστές του στο ματς με το Ρέθυμνο. Τι δήλωσε ο Θανάσης Γιαπλές

Ο Σούλης Μαρκόπούλος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΓΟΡ. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ δήλωσε:

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παρά την κούραση, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Ήθελαν πολύ το παιχνίδι και το έδειξαν. Καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να αφήσουμε ελεύθερους τους πιο καλούς μας σουτέρ, ανεβάσαμε περισσότερο την άμυνά μας στα ατού των αντιπάλων μας και βγάλαμε εκτός ρυθμού τους καλούς τους παίκτες.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, αν και στο τέλος φάνηκε εύκολο. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε εδώ. Έχουμε βαρύ πρόγραμμα, συνεχίζουμε την δουλειά μας και ελπίζουμε ότι θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε να βρίσκει ο καθένας τον ρόλο του στο γήπεδο ακόμη καλύτερα. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ρέθυμνο στη συνέχεια“.

Ο Απόλλων Τσόχλας, τόνισε: ” Είχαμε να διαχειριστούμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση με το ταξίδι από την Ουγγαρία, τις συνεχόμενες νίκες, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και ήμασταν συγκεντρωμένοι σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Ο ΑΓΟΡ χάνει δύσκολα εδώ με τον δύσκολο ρυθμό που έχει. Με την άμυνα το καταφέραμε και με σωστές επιλογές στην επίθεση. Είχαμε έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με μία μικρή εξαίρεση στο πρώτο ημίχρονο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο του Ρεθύμνου και όλους εδώ στην ομάδα. Ήμουν 4 χρόνια εκπληκτικά και για μένα και την ομάδα. Καλή συνέχεια, να στηρίζουν την ομάδα και να την αγαπούν σε νίκες και ήττες όπως κάνουν τόσα χρόνια“.

Γιαπλές: “Ξεκάθαρη η νίκη του ΠΑΟΚ”

Ο Θανάσης Γιαπλές δήλωσε: ” Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, η νίκη του ήταν ξεκάθαρη. Για μας αυτό είναι ένα πολύ καλό μάθημα. Κάθε τέτοια ήττα έχει δύο πλευρές. Το γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά και το δημιουργικό κομμάτι να δεις τι έγινε λάθος. Όταν λέμε μία ομάδα έχει 9 νέους παίκτες, τι σημαίνει αυτό; Ένα πολύ καλό κι ένα πολύ κακό παιχνίδι. Δεν τρέξαμε ποτέ, δεν γίναμε πιεστικοί στην άμυνα. Θέλαμε κάποια κομμάτια στην επιθετική τακτική που δεν βγήκαν ποτέ. Να δούμε ποια θα είναι τώρα η αντίδραση παικτών, διοίκησης και κόσμου και να δούμε πως θα γίνει δημιουργική για μας αυτή η ήττα. Είναι σημαντικό να δούμε την διαχείριση τέτοιων αποτελεσμάτων. Το ματς κρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες και στο 1-1. Ο Χαραλαμπίδης δεν το συζητάμε για την ποιότητά του. Και ο Payne μας τιμώρησε όταν βρέθηκε μόνος του“.

Ο Κένεθ Γκάμπριελ, ανέφερε: ” Έπρεπε να είμαστε πιο δυναμικοί στην άμυνα. Και προσωπικά εγώ να είμαι ο καλύτερος στην άμυνα. Σαν ομάδα πρέπει να παίρνουμε καλύτερα τα ριμπάουντ και να καλυτερέψουμε την άμυνά μας. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έμπειρους παίκτες και όταν χρειάζονταν μεγάλα σουτ τα έκαναν“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ