EUROLEAGUE

Ιταλικό δημοσίευμα συνδέει τον Νέιπιερ με τον Ερυθρό Αστέρα

Ιταλικό δημοσίευμα συνδέει τον Νέιπιερ με τον Ερυθρό Αστέρα
OLIMPIAMILANO.COM

Στη μεταγραφική λίστα του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται το όνομα του Σαμπάζ Νέιπιερ σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται ο Σαμπάζ Νέιπιερ σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο της Corriere di Bologna, Ντανιέλε Λαμπάντι, ο οποίος τονίζει πως ο παίκτης δεν τα βρήκε με την Αρμάνι Μιλάνο για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Εξάλλου, η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ είχε απασχολήσει και το προηγούμενο καλοκαίρι τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου, οπότε δεν μοιάζει απίθανο να κάνουν ξανά κρούση για την απόκτησή του.

Ο 31χρονος γκαρντ αποκτήθηκε μεσούσης της σεζόν από την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα και έδειξε με το καλημέρα την αξία του, αναμορφώνοντας εντελώς τον τρόπο παιχνιδιού της Αρμάνι. Σε 12 παιχνίδια που πρόλαβε να συμμετάσχει στην EuroLeague μέτρησε 15 πόντους (45.2% δίποντα, 45.6% τρίποντα, 85.7% βολές), 1.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 1.1 κλεψίματα. Στο NBA ο Νέιπιερ μετράει 345 παιχνίδια κανονικής περιόδου με 7.1 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 2.5 τελικές πάσες κατά μέσο όρο.

Θυμίζουμε πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει μέχρι στιγμής αποκτήσει τους Ντέγιαν Νταβίνοντας, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς και Άνταμ Χάνγκα, ενώ από τη Σερβία έχουν αποχωρήσει οι Λούκα Βιλντόσα, Τζον Χόλαντ, Μπεν Μπέντιλ, με τον Φίλιπ Πετρούσεβ να αναμένεται να ακολουθήσει, αφού βρήκε μια θέση στο ρόστερ των Σίξερς και το NBA.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ