ΤΟΥΡΚΙΑ

Ιταλία - Τουρκία: Το απίστευτο τρίποντο του Καμπατζά πίσω από το κέντρο που έστειλε το ματς στην παράταση

Ιταλία - Τουρκία: Το απίστευτο τρίποντο του Καμπατζά πίσω από το κέντρο που έστειλε το ματς στην παράταση
PRINTSCREEN

Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Ιταλίας και της Τουρκίας στο πλαίσιο του Trentino Cup σημαδέυτηκε από μία απίθανη φάση στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας, με τον Καμπατζά να ευστοχεί σε ένα... τρελό σουτ από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη και να στέλενει το ματς στην παράταση.

Ένα απίθανο σουτ από τον Καμπατζά ήταν το highlight της αναμέτρησης μεταξύ της Ιταλίας και της Τουρκίας για το Trentino Cup.

Με τους Ιταλούς να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με τρεις πόντους, με την κατοχή δική τους και δευτερόλεπτα να υπολείπονται για το άκουσμα της κόρνας, ο Σπίσου επέλεξε να σουτάρει αντί να κρατήσει την μπάλα και να αφήσει το παιχνίδι να ολοκληρωθεί.

Το σουτ ήταν άστοχο και ο Καμπατζά πήρε το ριμπάουντ για τους Τούρκους. Τα δευτερόλεπτα που απέμεναν ήταν ελάχιστα, συνεπώς δεν είχε άλλη επιλογή από το να πετάξει τη μπάλα από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη. Εκείνη πήρε απροσδόκητη τροχιά και κατέληξε στο καλάθι, με το ματς να οδηγείται στην παράταση (75-75).

Στο επιπλέον πεντάλεπτο η Ιταλία πήρε τη νίκη με 90-89, με την τουρκική ομάδα να αφήνει ανεκμετάλλευτο το τρομερό σουτ του Καμπατζά.

Δείτε εδώ το απίθανο σουτ:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ