ΑΕΚ

Ισραηλινά ΜΜΕ: "Ο Δέδας ζήτησε να αποδεσμευτεί από την Χολόν για να πάει στην ΑΕΚ"

Ο Στέφανος Δέδας σε συνέντευξη τύπου
Ο Στέφανος Δέδας σε συνέντευξη τύπου PRINTSCREEN

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ ο Στέφανος Δέδας ζήτησε να αποδεσμευτεί από την Χάποελ Χολόν προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Ποια είναι τα δεδομένα.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Στέφανο Δέδα βρίσκεται τελικά σε πολύ πιο προχωρημένο επίπεδο, με το ισραηλινό σάιτ "Sports Walla" να αναφέρει μάλιστα ότι ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε την αποδέσμευσή του από την Χάποελ Χολόν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της "Ένωσης".

Όπως γίνεται σαφές, το "αγκάθι" στο αίτημα του Στέφανου Δέδα είναι η πρόωρη ανανέωση συμβολαίου που υπέγραψε πριν μερικούς μήνες, με την νέα συμφωνία να προβλέπει buy out μόνο σε περίπτωση πρότασης από ομάδα της EuroLeague. Ο έμπειρος τεχνικός ωστόσο προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για μία συμβιβαστική λύση.

Με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο Δέδας είναι πράγματι το φαβορί για να αναλάβει την θέση του προπονητή στην ΑΕΚ και να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Αγγέλου, αφού οι επαφές έχουν γίνει και είναι αρκετά προχωρημένες. Οποιαδήποτε άλλη κίνηση ωστόσο θα μπορέσει να γίνει μόνο αν και όταν βρεθεί λύση με το συμβόλαιό του στην Χάποελ Χολόν.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ