ΙΣΠΑΝΙΑ

Ισπανία: Ο τεχνικός της Ουνικάχα Μάλαγα, Ίμπον Ναβάρο, είχε 563 μηνύματα στο κινητό του μετά την κατάκτηση του Copa del Rey

Ο Ίμπον Ναβάρο
Ο Ίμπον Ναβάρο ©BASKETBALLCL

Η Ουνικάχα Μάλαγα τίναξε την μπάνκα στον αέρα και κατέκτησε το Copa del Rey, με τον προπονητή της, Ίμπον Ναβάρο, να αποκαλύπτει ότι μετά την νίκη στον τελικό επί της Τενερίφης είχε σε αναμονή... 563 μηνύματα στο κινητό του.

Λένε ότι στις επιτυχίες σε θυμούνται όλοι. Αυτή η ατάκα ενδεχομένως να εμφανίστηκε στην σκέψη του τεχνικού της Ουνικάχα Μάλαγα, Ίμπον Ναβάρο, μετά τον θρίαμβο της ομάδας του και την κατάκτηση του Copa del Rey χάρη στην νίκη επί της Τενερίφης στον τελικό.

Με την Μάλαγα να έχει αποκλείσει διαδοχικά Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στο Final Eight πριν κατακτήσει το τρόπαιο, ο Ισπανός τεχνικός αποκάλυψε σε ένα tweet του με μία φωτογραφία ότι μετά το ματς με την Τενερίδφ είχε... 563 μηνύματα να τον περιμένουν στο κινητό του!

"Αδύνατο" αρκέστηκε απλώς να γράψει ο Ναβάρο όταν ανέβασε την σχετική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, με το post του να γίνεται αμέσως viral.

Δείτε το σχετικό post:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ