ΚΑΪΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ

Ίρβινγκ: Δώρισε 40.000 δολάρια σε 93χρονη για να σώσει το σπίτι της

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Μάβερικς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Μάβερικς Ⓒ 2023 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο άσος των Ντάλας Μάβερικς, Κάιρι Ίρβινγκ, προχώρησε σε μια γενναιόδωρη πράξη καθώς δώρισε 40.000 ευρώ σε 93χρονη γυναίκα στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει το σπίτι της.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έδειξε το γενναιόδωρο του πρόσωπό και θέλησε να βοηθήσει μια 93χρονη γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει το σπίτι της.

Ο άσος των Ντάλας Μάβερικς δώρισε 40.000 δολάρια στην Τζόσεφιν Ράιτ η οποία είναι κάτοικος στο Hilton Head Island της Νότιας Καρολίνας και έχει μυνηθεί από την Bailey Point Investment Group επειδή φέρεται να εμπόδισε την ανάπτυξη ενός μεγάλου συγκροτήματος κατοικιών δίπλα στην ιδιοκτησία της.

Η Ράιτ είχε αρνηθεί προσφορές που έφτασαν μέχρι και τα 39.000 δολάρια για να πουλήσει το οικόπεδό της και από τότε έγινε αποδέκτης μιας εκστρατείας εκφοβισμού και διαρκών παρενοχλήσεων για να την αναγκάσουν να παραχωρήσει το οικόπεδο της.

Μια ιστοσελίδα ξεκίνησε οικονομική καμπάνια στο όνομα της Ράιτ, με τον Ίρβινγκ να προσφέρει 40.000 για να ενισχύσει τις νομικές προσπάθειές της, ενώ ήδη έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 248.000 δολαρίων στην προσπάθεια που κάνει.

TAGS ΚΑΪΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ