NBA

Ήρθαν στα χέρια Γκομπέρ - Τέρνερ στο Τζαζ - Πέισερς και αποβλήθηκαν

Ήρθαν στα χέρια Γκομπέρ - Τέρνερ στο Τζαζ - Πέισερς και αποβλήθηκαν
PRINTSCREEN

Ξέφυγε η κατάσταση λίγο πριν το τέλος του αγώνα των Τζαζ με τους Πέισερς, με τους Ρούντι Γκομπέρ και Μάιλς Τέρνερ να έρχοντια στα χέρια. Αποβλήθηκαν αμφότεροι, όπως και οι Ντόνοβαν Μίτσελ και Τζο Ινγκλς.

Ένα φάουλ που δεν δόθηκε, ένα νέο φάουλ που δεν πρόσεξαν οι διαιτητές, δύο θηρία να έρχονται στα χέρια, μία σύρραξη, τέσσερις αποβολές. Πού έγιναν όλα αυτά; Στον αγώνα των Τζαζ με τους Πέισερς (νίκη των δεύτερων με 111-100).

Ο αγώνας των δύο ομάδων όδευε προς το τέλος τους, όταν ο Μάιλς Τέρνερ φάνηκε να κάνει φάουλ (ή τάπα) στον Ρούντι Γκομπέρ, με τον Γάλλο να τραβάει πέφτοντας το σορτσάκι του σέντερ των Πέισερς ρίχνοντάς τον στο παρκέ. Αυτό όμως εκνεύρισε τον Τέρνερ, ο οποίος αφού διαπίστωσε ότι οι διαιτητές δεν το πρόσεξαν, έσπρωξε τον Γκομπέρ. Και τότε ξεκίνησε ο... πανικός.

Ο Γκομπέρ αγκάλιασε τον Τέρνερ με την πρόθεση να τον ρίξει στο παρκέ, ο αντίπαλός του αντέδρασε και στο τέλος είχαμε μία γενικευμένη σύρραξη, με τους Ντόνοβαν Μίτσελ και Τζο Ινγκλς των Τζαζ να είναι οι πιο... θερμόαιμοι. Και πλήρωσαν τις συνέπειες.

Οι διαιτητές εξέτασαν το VIDEO και αποφάσισαν να αποβάλλουν τους Γκομπέρ και Τέρνερ, αλλά και τους Μίτσελ και Ινγκλς, με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ