ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Τιμωρήθηκε με -3 για την υπόθεση του πιστοποιητικού συμμετοχής

Οι παίκτες του Ηρακλή
Οι παίκτες του Ηρακλή INTIME

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αφαίρεση τριών (3) βαθμών στην ΚΑΕ Ηρακλής για την υπόθεση με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής λόγω προβλήματος στον φάκελο.

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΚΑΕ Ηρακλής ήταν η αρχή. Την Παρασκευή 1 Απριλίου, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αφαίρεση τριών (3) βαθμών στον Γηραιό για την υπόθεση του Θοδωρή Δρακόπουλου, γεγονός που δημιουργεί νέα δεδομένα στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Basket League.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017), για την παράβαση του άρθρου 77Α παρ. 7 σε συνδ. με άρθρο 3 παρ. 1 του Ν. 2725/1999, ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών".

Όπως είχε δηλώσει βέβαια ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ηρακλής στην κάμερα της ΕΡΤ, επίκειται εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό στο ΑΣΕΑΔ. Εκεί όπου προσδοκά και ελπίζει σε δικαίωση προκειμένου ο "Γηραιός" να παραμείνει όρθιος στην προσπάθεια που κάνει για εξασφάλιση της παραμονής στη Stoiximan Basket League.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ