ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: "Στο πρωτάθλημα της προχειρότητας η αξιοπιστία δεν απασχολεί κανέναν"

Ηρακλής: "Στο πρωτάθλημα της προχειρότητας η αξιοπιστία δεν απασχολεί κανέναν"
EUROKINISSI

Πολύ σκληρή γλώσσα από τον επίσημο Ηρακλή σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την απόρριψης του αιτήματος για κοινή ώρα έναρξης των αγώνων που δίνουν στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Basket League ομάδες με κοινούς στόχους.

Στο αίτημα προς για κοινή ώρα έναρξης των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής που κρίνουν την παραμονή στη Stoiximan Basket League ο ΕΣΑΚΕ απάντησε αρνητικά και ο επίσημος Ηρακλής τοποθετήθηκε με ανακοίνωση αυστηρού ύφους και λόγου.

"Στο Πρωτάθλημα, που αποτελεί μνημείο προχειρότητας και ανοργανωσιάς, στο Πρωτάθλημα των "κατά φαντασίαν" ασθενών κορονοϊού και πολλών ακόμα ευτράπελων, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να ορίσει σε διαφορετική ώρα -για άγνωστο λόγο- καθοριστικότατο παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες εμπλέκονται σε σενάρια παραμονής στην κατηγορία η μία και σε σενάρια τελικής κατάταξης η άλλη.

Στο αίτημά μας, να οριστεί ο συγκεκριμένος αγώνας την ίδια ώρα, με τα υπόλοιπα παιχνίδια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, δηλαδή στις 17:00, η απάντηση η οποία λάβαμε ήταν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Έτσι, θα έχουμε μια ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία: οι αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής να διεξαχθούν σε διαφορετικές ώρες κι ενώ από το αποτέλεσμα κάποιων εξ αυτών θα κριθούν η παραμονή και οι εναπομείνασες θέσεις, που οδηγούν στα play offs. Προφανώς, η αξιοπιστία του -ούτως ή άλλως- υποβαθμισμένου προϊόντος, δεν απασχολεί κανέναν και ειδικότερα τη διοργανώτρια αρχή του.

Εμείς, σαν ΗΡΑΚΛΗΣ, θα δώσουμε τη μάχη μέσα στο γήπεδο, όπως κάνουμε, κάναμε και θα κάνουμε πάντα, κόντρα σε όποιες συνθήκες υπάρχουν. Καλούμε τον κόσμο μας να γεμίσει για ακόμη μια φορά την πιο «καυτή» έδρα της Ελλάδας και μαζί του να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη, η οποία θα σφραγίσει και την παραμονή μας στην κατηγορία", ανέφεραν οι Θεσσαλονικείς που δεν ήθελαν ο αγώνας του Άρη με τον Απόλλωνα στη Θεσσαλονίκη να μην ξεκινήσει τρεις ώρες αργότερα (20:00) από τον δικό τους με τον Παναθηναϊκό (17:00).

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ