ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος, βγαίνει μπροστά ο Ριζούλης

Ηρακλής: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος, βγαίνει μπροστά ο Ριζούλης
INTIME

Αλλαγές θα υπάρξουν στο οργανόγραμμα του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή μετά την παραίτηση του Αντώνη Μπεϊνά από την προεδρία. Θα τοποθετηθεί ο Θόδωρος Ριζούλης για την επόμενη μέρα.

Σε φάση ανασύνταξης βρίσκεται ο Ηρακλής μετά την απώλεια της ανόδου στην Basket League. Οι κυανόλευκοι ξόδεψαν την ευκαιρία που είχαν για να βρεθούν στο Final Four της Elite League και πλέον οφείλουν να κοιτάξουν την επόμενη μέρα χωρίς τον Αντώνη Μπεϊνά στην προεδρία του τμήματος που παραιτήθηκε του αξιώματός του.

Όπως ο ίδιος ανέφερε σε δήλωσή του, "για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους υπέβαλα την παραίτησή μου από την άκρως τιμητική θέση του Προέδρου της ΚΑΕ στον μεγαλομέτοχο κ.Ριζούλη".

Αφού μάλιστα ευχαρίστησε "όλους για την στήριξη στην Ομάδα" εμφανίστηκε "βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να είστε στο πλευρό της, όπως θα είμαι και εγώ για πάντα".

Η εν λόγω εξέλιξη γεννά ερωτηματικά για την επόμενη μέρα. Ερωτηματικά που θα κληθεί ν' απαντήσει ο Θοδωρής Ριζούλης στη συνέντευξη Τύπου που σκοπεύει να παραχωρήσει την επόμενη εβδομάδα. Εκτιμάται ότι αυτό θα συμβεί την Τρίτη ή την Τετάρτη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ