STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ηρακλής - Ιωνικός: Αναβλήθηκε το παιχνίδι λόγω κορονοϊού

Η ομάδα του Ιωνικού
Η ομάδα του Ιωνικού INTIME

Τα τέσσερα κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε ο Ιωνικός οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και την ομάδα της Νίκαιας μετά από συμφωνία και των δύο ομάδων.

Το ματς ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ιωνικό που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή (21/11, 17:00) στο Ιβανώφειο για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ακυρώθηκε λόγω των τεσσάρων κρουσμάτων κορονοϊού που είχε ανακοινώσει η ομάδα της Νίκαιας.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν στο να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση προκειμένου να μην υπάρξει τυχόν εξάπλωση του ιού ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ενώ ο Ιωνικός είχε ζητήσει από νωρίς αναβολή του αγώνα.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, που ελήφθη κατά την συνεδρίασή της μέσω τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 21.11.2021 και ώρα 17:00 αγώνας, ο οποίος θα διεξάγετο κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ των ομάδων του Ηρακλή και του Ιωνικού HNC Revolution στο Ιβανώφειο Θεσσαλονίκης, στo πλαίσιo της 8ης αγωνιστικής Stoiximan Basket League, αναβάλλεται, με τη σύμφωνη γνώμη των ανωτέρω ομάδων, για λόγους ανωτέρας βίας.

Ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε μέλη της ομάδας του Ιωνικού HNC Revolution.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ