ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής για την παραμονή στην Elite League: "Ώρα αυτοκριτικής, για τα υπόλοιπα υπάρχει Αθλητικός Εισαγγελέας"

Ηρακλής για την παραμονή στην Elite League: "Ώρα αυτοκριτικής, για τα υπόλοιπα υπάρχει Αθλητικός Εισαγγελέας"
EUROKINISSI

Ανακοίνωση που προκαλεί ερωτήματα από τον Ηρακλή, μετά από την ήττα στην Νέα Ερυθραία που κρατάει την ομάδα στην Elite League για ακόμα μία χρονιά.

Το βράδυ του Σαββάτου (13/5) είναι δύσκολο για τον Ηρακλή. Η εκτός έδρας ήττα από τον Πανερυθραϊκό του στέρησε το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Final Four για την άνοδο στη Basket League, με αποτέλεσμα η επόμενη σεζόν να βρει τον Γηραιό και πάλι στην Elite League.

"Ούτε πίσω απ’ τα νερά θα κρυφτούμε, ούτε πίσω απ’ την τραγική διαιτησία, ούτε πίσω από τα τάκλιν και τα τερτίπια των όποιων αντιπάλων, υπάρχουν άλλωστε ο Αθλητικός Εισαγγελέας και οι αρμόδιοι για όλα αυτά. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα παρατεθεί συνέντευξη Τύπου από τη διοίκηση της ομάδας για τα περαιτέρω. Είναι ώρα αυτοκριτικής και ώρα ευθύνης για όποιον πιστεύει ότι μπορεί αληθινά να βοηθήσει το Τμήμα. Συγγνώμη απ’ τον κόσμο μας. Δεν αρκεί. Το ξέρουμε. Τον ευχαριστούμε, έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστούμε και όσους μάτωσαν τη φανέλα αλλά και όσους στήριξαν την προσπάθεια έμπρακτα, είτε με χρόνο, είτε με χρήμα, είτε με παρουσία. Θα επανέλθουμε" αναφέρει η ανακοίνωση του Ηρακλή.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ