ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής με Ολυμπιακό, κατεβαίνει με 8αδα, αλλά 6 επαγγελματίες

Οι παίκτες του Ηρακλή
Οι παίκτες του Ηρακλή INTIME

Ο ΕΣΑΚΕ απέρριψε το αίτημα του Ηρακλή για αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στον "Γηραιό", με αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναμένεται να παραταχθεί με 6 επαγγελματίες, έναν έφηβο και έναν παίκτη από την παιδική ομάδα στο ΣΕΦ.

Το αίτημα του Ηρακλή για αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (12/3, 20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα δεν έγινε δεκτό από τον ΕΣΑΚΕ, κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά.

. Ο λόγος είναι ότι - όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή - ο "Γηραιός έχει δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα σε παίκτες της ομάδας. Την ίδια στιγμή όμως σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ απαιτούνται τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα για να αναβληθεί ένα παιχνίδι.

Κάπως έτσι, ο Ηρακλής έχει μείνει πλέον με έξι υγιείς (επαγγελματίες) παίκτες. Προκειμένου μάλιστα να συμπληρώσει τον ελάχιστο αριθμό των 8 παικτών που απαιτείται για να διεξαχθεί το παιχνίδι, στην αποστολή για τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" θα συμπεριληφθούν ένας παίκτης της εφηβικής ομάδας και ένας από την παιδική ομάδα του συλλόγου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ