ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: "Τα πανό στην Νίκαια δεν κατεβαίνουν ποτέ, ο Μαυροκεφαλίδης είναι ένας από εμάς"

Ιωνικός: "Τα πανό στην Νίκαια δεν κατεβαίνουν ποτέ, ο Μαυροκεφαλίδης είναι ένας από εμάς"
IONIKOS BC

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση για την κίνηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη να παροτρύνει τους φιλάθλους να μην κατεβάσουν το πανό για τα τέμπη πριν το ματς με την ΑΕΚ και αποθέωσε τον βετεράνο σέντερ, λέγοντας ότι για τους φίλους της ομάδας είναι πλέον Νικαιώτης.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στάθηκε στο πλευρό των φίλων του Ιωνικού και τους στήριξε για το πανό που ανέβασαν για την τραγωδία στα Τέμπη που οδήγησε σε 20λεπτη καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ (νίκη με 79-98 της "Ένωσης") και ο Ερασιτέχνης Ιωνικός τον αποθέωσε με ανακοίνωσή του, παίρνοντας και θέση για το ζήτημα.

"Από σήμερα, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι ο Ιωνικός και αυτό που πρεσβεύει ο Ιωνικός. Από σήμερα για εμάς είναι ένας Νικαιώτης" καταλήγει μάλιστα η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ένα πανό που μπήκε από τους ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ. Για κάθε πανό που ανεβαίνει και ιδίως γι’ αυτά που έχουν και μη αθλητικές προεκτάσεις όπως το τωρινό ή πέρσι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού κ.ο.κ. αυτή η ενέργεια έχει προκύψει κατόπιν συνεννόησης και συναπόφασης. Ο κόσμος του Ιωνικού που αναρτά το όποιο πανό είναι έτοιμος και ξέρει να αναλάβει και τις όποιες ευθύνες του. Και όπως συνέβαινε μέχρι αλλά και όπως θα συμβαίνει για πάντα, κάθε πανό που ανεβαίνει στα γήπεδα του Ιωνικού, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει οποιαδήποτε υπόδειξη για να κατέβει με τη δική μας συγκατάθεση. Γενικότερα, γιατί μάλλον ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε, ο κόσμος της Ομάδας προέρχεται από μια λαϊκή συνοικία που ποτέ δε συνδέθηκε κομματικά με καμία πολιτική παράταξη. Αυτοί είμαστε.

Ως προς το περιεχόμενο, δεν ήταν τίποτα άλλο πέραν της πραγματικότητας, χωρίς στρογγυλέματα και γενικότητες. Είναι τόσο συγκλονιστικό αυτό που έχει συμβεί που δεν υπάρχει χώρος για καμία πολιτική ορθότητα, τέτοιες ώρες. Όσους τους «πόνεσαν» τα γραφόμενα, να το λύσουν μόνοι τους, σίγουρα πάντως αυτοί είναι σε λάθος κατεύθυνση.

Όσον αφορά δε, τον κομισάριο και τους διαιτητές οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο για να κατέβει το πανό, να τους πούμε ότι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Αλλά ακόμα και σε αυτό, υπάρχουν όρια. Ας μην εξευτελίζονται.

Κλείνουμε με αυτόν που πραγματικά πρέπει. Όταν πριν μερικές εβδομάδες βραβεύτηκε από τον Ερασιτέχνη Ιωνικό, αναφέρθηκε ως ο πιο επιδραστικός αθλητής στην τουλάχιστον σύγχρονη ιστορία της Ομάδας. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης απέδειξε πολλά παραπάνω ως προς αυτόν το χαρακτηρισμό. Δεν είναι μόνον ότι είναι Επαγγελματίας εντός παρκέ, παλεύοντας πάντα μέχρι το τέλος. Είναι και το ήθος του ως Άνθρωπος. Από σήμερα, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι ο Ιωνικός και αυτό που πρεσβεύει ο Ιωνικός. Από σήμερα για εμάς είναι ένας Νικαιώτης.

Δ.Σ Ερασιτέχνη Ιωνικού"

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ