ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Η ΕΕΑ αποφάσισε ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση από τον Βαγγέλη Τσάπα

Ο Βαγγέλης Τσάπας δεν ανήκει πλέον στη διοίκηση της Hellenic Coin
Ο Βαγγέλης Τσάπας δεν ανήκει πλέον στη διοίκηση της Hellenic Coin INTIME

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε πως δεν προέκυψε παράβαση στην παράδοση του μετοχικού κεφαλαίου του Ιωνικού από τη Χριστίνα Σκέντζιου στον Ευάγγελο Τσάπα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση-απόφαση σχετικά με την ανάληψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Ιωνικός ποσού 215.800 ευρώ από την Χριστίνα Σκέντζιου στον Ευάγγελο Τσάπα. Και οι δύο είχαν κληθεί από την ΕΕΑ, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τη φερόμενη παράδοση του μετοχικού κεφαλαίου και τελικά απαλλάχθηκαν.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΕΑ:

«ΚΑΕ Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, Χριστίνα Σκέντζιου και Ευάγγελος Τσάπας, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις, σχετικά με την ανάληψη του μετοχικού κεφαλαίου ποσού 215.800 ευρώ από την τότε Πρόεδρο και Δ/νουσα Σύμβουλο Χριστίνα Σκέντζιου, “χωρίς κανένα απολύτως παραστατικό” και την φερόμενη παράδοσή του στον Ευάγγελο Τσάπα, ο οποίος σύμφωνα με τον τηρούμενο φάκελο της ΚΑΕ δεν φέρεται να έχει την οποιαδήποτε διοικητική ή μετοχική σχέση. Δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία. Δεν προέκυψε παράβαση».

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ