ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Ανακοίνωσε τον Ντάνιελ Χάμιλτον

Oklahoma City Thunder guard Daniel Hamilton is pictured during an NBA basketball media day in Oklahoma City, Monday, Sept. 25, 2017. (AP Photo/Sue Ogrocki)
Oklahoma City Thunder guard Daniel Hamilton is pictured during an NBA basketball media day in Oklahoma City, Monday, Sept. 25, 2017. (AP Photo/Sue Ogrocki) 2017 AP PHOTO/SUE OGROCKI

Ο Ιωνικός Νίκαιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού Ντάνιελ Χάμιλτον ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της Νίκαιας για παραμονή στην κατηγορία.

Την απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού Ντάνιελ Χάμιλτον ανακοίνωσε ο Ιωνικός συνεχίζοντας τις προσπάθειές του για ενίσχυση μέχρι το τέλος της σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο Γιουτζίν Τζέρμαν αποχώρησε από την ομάδα με προορισμό την Τουρκία συνεπώς οι Νικαιώτες είχαν ανάγκη για μία νέα προσθήκη.

Πριν έρθει στην Ελλάδα ο Χάμιλτον αγωνίστηκε στην Τουρκία με τα χρώματα της Πετκίμ, ενώ έχει περάσει και από το ΝΒΑ με την φανέλα των Θάντερ και των Χοκς.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

"Ο Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Daniel Hamilton.

Ο 26χρονος Αμερικανός ύψους 2,01μ. είναι απόφοιτος του Κονέκτικατ ενώ έχει περάσει κι από το NBA, φορώντας τις φανέλες των Oklahoma City Thunder και Atlanta Hawks.

O Hamilton πριν έρθει στην Ελλάδα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Τουρκίας, έχοντας κατά μέσο όρο 9,2 πόντους- 4,6 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ με την Petkim Spor.

Daniel σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ