NBA

Ιντιάνα Πέισερς: Απολύθηκε ο Νέιτ ΜακΜίλαν

Ιντιάνα Πέισερς: Απολύθηκε ο Νέιτ ΜακΜίλαν
Kim Klement/Pool Photo via AP KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Πριν από δύο εβδομάδες του έδωσαν επέκταση και σήμερα (26/8) οι Ιντιάνα Πέισερς ανακοίνωσαν ότι απέλυσαν τον head coach Νέιτ ΜακΜίλαν.

Τον επόμενο προπονητή τους αναζητούν από το απόγευμα της Τετάρτης (26/8) και οι Πέισερς, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόλυση του Νέιτ ΜακΜίλαν λίγο μετά από τη "σκούπα" που δέχθηκε η ομάδα από τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Αυτός ήταν ο τέταρτος αποκλεισμός των Πέισερς του ΜακΜίλαν στον πρώτο γύρο σε τέσσερα χρόνια. Πέρυσι, βέβαια, δεν είχαν τον τραυματία Βίκτορ Ολαντίπο και φέτος τον επίσης τραυματία Ντομάντας Σαμπόνις.

Το εντυπωσιακό είναι ότι πρόσφατα είχαν δώσει επέκταση στον έμπειρο προπονητή και για την περίοδο 2021/22, έστω και με δική τους option. Οι Πέισερς είναι ακόμα ένας οργανισμός που ψάχνει προπονητή, μετά από τους Μπουλς, τους Νετς, τους Πέλικανς και τους Σίξερς.

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, στόχος των Πέισερς θα είναι ο Μάικ Ντ' Αντόνι που βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Χιούστον Ρόκετς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ