SPORTS & GOSSIP

Ιμάν Σάμπερτ: Διαζύγιο με την εντυπωσιακή ηθοποιό Τεγιάνα Τέιλορ και κατηγορίες εις βάρος του για ψυχική κακοποίηση

Διαζύγιο για τον Ιμάν Σάμπερτ με την εντυπωσιακή ηθοποιό Τεγιάνα Τέιλορ και κατηγορίες εις βάρος του για ψυχική κακοποίηση
Διαζύγιο για τον Ιμάν Σάμπερτ με την εντυπωσιακή ηθοποιό Τεγιάνα Τέιλορ και κατηγορίες εις βάρος του για ψυχική κακοποίηση INSTAGRAM / @TEYANATAYLOR

Ο μπασκετμπολίστας Ιμάν Σάμπερτ κατηγορείται για ψυχική και συναισθηματική κακοποίηση από την ηθοποιό πρώην σύζυγό του, Τεγιάνα Τέιλορ.

Ο Ιμάν Σάμπερτ έχει χωρίσει με την ηθοποιό Τεγιάνα Τέιλορ, η οποία τώρα τον κατηγορεί για ναρκισσιστική συμπεριφορά στη διάρκεια του επταετούς γάμου τους.

Σε έγγραφα που έχει καταθέσει μαζί με την αίτηση διαζυγίου, η Τέιλορ ισχυρίζεται πως ο 33χρονος γκαρντ που έχει να αγωνιστεί στο NBA από τις 27 Φεβρουαρίου 2021 όταν φόρεσε τη φανέλα των Νετς ήταν ανασφαλής με τη φήμη που είχε η ίδια.

Μάλιστα, ενοχλούνταν όταν σε δημόσιες εκδηλώσεις οι φωτογράφοι του ζητούσαν να βγει από το κάδρο. Παρά την πετυχημένη του καριέρα στο NBA, εξακολουθούσε να ζηλεύει την καριέρα της συζύγου του στην υποκριτική και το γεγονός πως βρισκόταν στο προσκήνιο.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως δεχόταν συναισθηματική και ψυχική κακοποίηση. Μπορεί να ο NBAer να ήταν άπιστος αρκετές φορές προς τη σύζυγό του, αλλά η ίδια διευκρινίζει πως η απιστία δεν είναι ο λόγος για τον οποίο ζήτησε τελικά διαζύγιο.

Ο μπασκετμπολίστας και η ηθοποιός έχουν χωρίσει από τον Ιανουάριο του 2023, ωστόσο η Τέιλορ το ανακοίνωσε τον Σεπτέμβρη. Αιτείται την μόνιμη επιμέλεια των δύο παιδιών που είχαν αποκτήσει με τον Σάμπερτ και διατροφή.

TAGS SPORTS & GOSSIP NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ