ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Ήλθε, είδε και απήλθε ο Νέλσον

Ήλθε, είδε και απήλθε ο Νέλσον

Ο Ριβς Νέλσον ανακοινώθηκε μεν από τον Πανελευσινιακό, αλλά δεν θα φορέσει -προς το παρόν- τη φανέλα του. Ο πρώην παίκτης της Ζάλγκιρις Κάουνας αποχώρησε από τους "σταχυοφόρους". Διαβάστε τον λόγο.

Ούτε... εβδομάδα δεν έβγαλε στον Πανελευσινιακό ο Ριβς Νέλσον. Ο πρώην παίκτης του UCLA και της Ζάλγκιρις Κάουνας ανακοινώθηκε από τους "σταχυοφόρους" το πρωί της Τετάρτης (25/2), έφτασε στη χώρα μας μία μέρα αργότερα, αλλά εν τέλει δεν θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Τζίμη Κουστένη.

Κι αυτό γιατί δεν έπεισε για τη χρησιμότητά του, εν όψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Στο συμβόλαιό του υπήρχε όρος που έλεγε πως θα δοκιμαστεί πρώτα και, εν συνεχεία, θα αγωνιστεί. Εφόσον φυσικά δείξει ότι μπορεί να προσφέρει. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και, παρά την ανακοίνωση της απόκτησής του, δεν θα πατήσει τα ελληνικά παρκέ, αφού έφυγε από τη χώρα μας το βράδυ του Σαββάτου (28/2).

Κι αν το παιχνίδι με την ΑΕΚ (105-80) ήταν εκ προοιμίου λίγο πολύ χαμένο, αυτό που ακολουθεί με τα Τρίκαλα είναι πολύ κρίσιμο. Και οι "σταχυοφόροι" χρειάζονται άμεσα ενίσχυση προκειμένου να αποκτήσουν μία ακόμη λύση στη φροντ λάιν τους. Γιατί σε περίπτωση ήττας, θα δουν τη διαφορά τους από τη γραμμή της σωτηρίας να μεγαλώνει επικίνδυνα.

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ