ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος: Υποστήριξη στο "Ανδρέας Παπανδρέου" από... το Μόναχο

Ήφαιστος: Υποστήριξη στο "Ανδρέας Παπανδρέου" από... το Μόναχο

Μία οικογένεια με καταγωγή από τη Λήμνο, ταξίδεψε στην Αθήνα για την περίοδο των εορτών και δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά τον Ήφαιστο στο "Ανδρέας Παπανδρέου". Το μήνυμα της νησιωτικής ομάδας.

Η περίοδος των εορτών έφερε μια οικογένεια -με καταγωγή από τη Λήμνο- να ταξιδέψει από το Μόναχο (εκεί διαμένει μόνιμα πλέον) στην Αθήνα, κι από εκεί στο "Ανδρέας Παπανδρέου" για το παιχνίδι με το Περιστέρι. Οι νησιώτες μοιράστηκαν μέσω των social media την ιστορία του Κώστα Σιδηρέλλη και των γιων του (αμφότεροι βρίσκονται στις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου, ο ένας στο ποδόσφαιρο κι ο άλλος στο μπάσκετ), οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νίκη του Ηφαίστου επί του Περιστερίου και να φωτογραφηθούν με τα μέλη της ομάδας.

" Αποδείχθηκαν μάλιστα γουρλήδες αφού η ομάδα μας πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, που την έφερε στην τέταρτη θέση στο φινάλε του α' γύρου της ΕΚΟ Basket League" αναφέρεται μάλιστα στη σχετική δημοσίευση του Ηφαίστου, ο οποίος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

View this post on Instagram

Από το Μόναχο στο πλευρό του Ηφαίστου!⁣ ⁣ Μια ελληνική οικογένεια, με καταγωγή από τη Λήμνο, ταξίδεψε από το Μόναχο στο Περιστέρι, για να δει από κοντά τον Ήφαιστο Λήμνου. Ο Κώστας Σιδηρέλλης και οι δύο γιοι του (ο ένας βρίσκεται στην ακαδημία ποδοσφαίρου της @fcbayern κι ο άλλος σε αυτή του μπάσκετ) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας μας και να φωτογραφηθούν μαζί με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, κ. Παντελή Μπούμπουρα, τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους παίκτες.⁣ ⁣ Αποδείχθηκαν μάλιστα γουρλήδες αφού η ομάδα μας πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, που την έφερε στην τέταρτη θέση στο φινάλε του α' γύρου της ΕΚΟ Basket League.⁣ ⁣ Η καρδιά του Ηφαίστου Λήμνου χτυπάει παντού, ακόμη και στη Γερμανία... #ifaistoslimmoubc #limnos #ifaistosfamily #family #bayernmunich

A post shared by Ifaistos Limnou BC (@ifaistoslimnoubc) on

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ