ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος: Στη Λήμνο ο Μπούμπουρας, κρίσιμο το επόμενο διάστημα

ΕΣΑΚΕ / ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
.  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΣΑΚΕ / ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ . (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σπύρος Μπούμπουρας βρίσκεται στη Λήμνο, όπου τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο, Δημήτρη Μαρινάκη. Το περιεχόμενο της συζήτησης και η εβδομάδα των αποφάσεων.

Στη Λήμνο βρίσκεται ο Σπύρος Μπούμπουρας, ο οποίος τις προσεχείς ημέρες θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο του νησιού, Δημήτρη Μαρινάκη, ο οποίος θα τον ενημερώσει για τις επαφές που έκανε το προηγούμενο διάστημα με στόχο να διερευνηθεί το τοπίο αναφορικά με τη δυνατότητα χορηγικής στήριξης της ομάδας από τοπικούς επιχειρηματίες. Από τον Ήφαιστο Λήμνου προσδοκούν σε ανταποδοτικές χορηγίες, όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλες τις ομάδες της περιφέρειας και δη τις νησιωτικές.

Κατόπιν αυτής της συνάντησης, θα ταξιδέψει στο νησί κι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Παντελής Μπούμπουρας, ώστε να ανακοινωθούν οι όποιες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Ούτως ή άλλως, ο Σπύρος Μπούμπουρας είχε προαναγγείλει πριν από μερικές ημέρες πως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα είναι κρίσιμο. Χαρακτηριστικά, αναφορικά με τη φημολογία περί αποχώρησης της οικογένειάς του από τον Ήφαιστο Λήμνου, είχε εξηγήσει πως "δεν το κρύβουμε, εξάλλου ξεκίνησα αναφερόμενος στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Αυτή την περίοδο βάζουμε κάτω τα πάντα και γενικώς είναι περίοδος αποφάσεων. Έχουμε ξεκινήσει επαφές και πιστεύω ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχουμε τελικές αποφάσεις".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ