ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Τιμήθηκε σε εκδήλωση στη Λέσβο

Ήφαιστος Λήμνου: Τιμήθηκε σε εκδήλωση στη Λέσβο
IFAISATOS LIMNOU BC

Ο Ήφαιστος Λήμνου τιμήθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λέσβο με αφορμή την εξαιρετική παρουσία που είχε την περσινή σεζόν στην Basket League.

Η Λέσβος στηρίζει τη Λήμνο, σε μια ακόμη απόδειξη πως το εγχείρημα που έχουν αναλάβει οι άνθρωποι του Ηφαίστου βρίσκει ανταπόκριση και κερδίζει τον σεβασμό όλων. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νησί του Βορείου Αιγαίου, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου (ΣΕΔΚΑΛ) και την ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, τιμήθηκε ο Ήφαιστος Λήμνου για τη μεγάλη επιτυχία της περσινής αγωνιστικής περιόδου στην Basket League.

Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ήφαιστος Λήμνου:

"Στο κεντρικό σκέλος της όμορφης εκδήλωσης τιμήθηκε ο πρόεδρος του Ηφαίστου Λήμνου, Σπύρος Μπούμπουρας από την πρόεδρο του ΣΕΔΚΑΛ Ελένη Μαριγλή και τον πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Δημήτρη Κουκουνιά. Ακόμη βραβεύτηκε ο προπονητής της ομάδας μας Σωτήρης Μανωλόπουλος από τους Νεκτάριο Ζηρόπουλο και Χρυσόστομο Ροδίτη που είναι μέλη του ΔΣ του ΣΕΔΚΑΛ.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης παρέλαβε το βραβείο του από τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Γιάννη Τσεκούρα και την Κωνσταντίνα Κωστακέλλη που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο στο κοινό της Λέσβου από την πορεία του Ηφαίστου στη Basket League".

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε με αφορμή την βράβευση πως "η εκδήλωση είναι παραπάνω από αυτό που περιμέναμε. Μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ εδώ στην Μυτιλήνη. Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και εύχομαι να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε τέτοιες ενέργειες", ενώ ο Μιχάλης Τσαϊρέλης σημείωσε: "Σας ευχαριστώ πολύ για τη βράβευση, είναι μεγάλη μου τιμή. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση σε αυτή την όμορφη γιορτή κι εύχομαι να έχετε καλή σεζόν με υγεία".

Photo Credits: Ifaistos Limnou BC

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ