ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Γράφεται ο επίλογος, αποχωρεί ο Μπούμπουρας

Επισημο δειπνο παρεθεσε χθες βραδυ σε πολυτελες ρεστοραντ της Οδησσου ο προεδρος του ιδρυματος Μπουμπουρας Παντελης Μπουμπουρας προς τιμην των επισημων απο την Ουκρανια αλλα και των προσκεκλημενων απο την Ελλαδα Βουλευτων, Εκπροσωπων του Δημου Πειραια της Ελληνιδας προξενου  , του προεδρου του ΕΟΤ και της Γ,Γ Τουριστικης πολιτικης  των ελληνων δημοσιογραφων  καθως και πολλων αλλων Ουκρανων Ελληνικης Καταγωγης.. Τα χορευτικα συγκροτηματα απο Ελληνες και Ουκρανους χορεψαν παραδοσιακους χορους των δυο χωρων με αποκορυφωμα δυο κοζακους που χορεψαν το χορο τον πατροπαροδοτο Επισης Ουκρανοι επισημοι (πανεπιστημιου και υπ.εξ) εδωσαν αναμνηστικαδωρα στον Παντελη Μπουμπουρα και στην Ελληνα Προξενο  ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Επισημο δειπνο παρεθεσε χθες βραδυ σε πολυτελες ρεστοραντ της Οδησσου ο προεδρος του ιδρυματος Μπουμπουρας Παντελης Μπουμπουρας προς τιμην των επισημων απο την Ουκρανια αλλα και των προσκεκλημενων απο την Ελλαδα Βουλευτων, Εκπροσωπων του Δημου Πειραια της Ελληνιδας προξενου , του προεδρου του ΕΟΤ και της Γ,Γ Τουριστικης πολιτικης των ελληνων δημοσιογραφων καθως και πολλων αλλων Ουκρανων Ελληνικης Καταγωγης.. Τα χορευτικα συγκροτηματα απο Ελληνες και Ουκρανους χορεψαν παραδοσιακους χορους των δυο χωρων με αποκορυφωμα δυο κοζακους που χορεψαν το χορο τον πατροπαροδοτο Επισης Ουκρανοι επισημοι (πανεπιστημιου και υπ.εξ) εδωσαν αναμνηστικαδωρα στον Παντελη Μπουμπουρα και στην Ελληνα Προξενο ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Το δρόμο του Ρεθύμνου ακολουθεί ο Ήφαιστος, καθώς η οικογένεια Μπούμπουρα αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της Λήμνου μετά από τρία χρόνια.

Δύο εβδομάδες μετά από την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη από το Ρέθυμνο Cretan Kings , ήρθε η σειρά ακόμη ενός χρηματοδότη να αποσυρθεί από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η οικογένεια Μπούμπουρα αποφάσισε να γράψει τον επίλογο της ενασχόλησής της με τον Ήφαιστο μετά από μία τριετία (μία σεζόν στη Λάρισα και δύο σεζόν στη Λήμνο) και ενημέρωσε και τον ΕΣΑΚΕ.

Ο Σπύρος Μπούμπουρας βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο νησί, είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, ωστόσο δεν άκουσε αυτά που περίμενε. Ο Παντελής Μπούμπουρας αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο την επόμενη εβδομάδα για να ανακοινώσει στις 16/6 τις προθέσεις του, ωστόσο η απόφαση για αποχώρηση φαίνεται ειλημμένη παρά το γεγονός ότι η ομάδα εκπροσωπήθηκε στις τελευταίες συνελεύσεις του ΕΣΑΚΕ και έτσι ο Ήφαιστος θα γίνει η δεύτερη (και σίγουρα όχι η τελευταία ομάδα) που δεν θα συμμετάσχει στη Basket League της σεζόν 2020/21.

Η οικογένεια Μπούμπουρα έκανε μεγάλη, για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ, επένδυση την τελευταία τριετία χωρίς όμως να έχει υποστήριξη από τους τοπικούς φορείς, ειδικά στη Λήμνο, γεγονός που δημιούργησε προβλήματα στη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα εξαιτίας του κορονοϊού. Ο κόσμος ήταν εκεί, αλλά ήταν ο μόνος που κράτησε "ζεστή" τη διοίκηση της ΚΑΕ η οποία δεν σκοπεύει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ουδείς γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του Ηφαίστου, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τον δούμε στην Α1 αν και οι ακαδημίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν. Και δυστυχώς το ακόμη χειρότερο είναι ότι η πόρτα μένει ανοιχτή , με τις φήμες και τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών να μιλούν και για περισσότερες αποχωρήσεις από το πρωτάθλημα.

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ