ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ζενίτ σταμάτησε την Ούνικς

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η Ούνικς Καζάν το έστειλε στην παράταση, όμως η ομάδα του Βασίλι Καράσεφ πήρε τη νίκη με 89-87.

Λίγες μέρες πριν την ρεβάνς με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, για τα προημιτελικά του Eurocup, η Ούνικς Καζάν ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη για να αντιμετωπίσει τη Ζενίτ. Με τους “πράσινους” δεν ταξίδεψε ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την “Λόκο” και κρίθηκε σκόπιμο να μην αγωνιστεί την Κυριακή. Η απουσία του Αμερικανού γκαρντ έγινε κάτι παραπάνω από αισθητή.

Η Ζενίτ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες του Πασούτιν, όμως, έφτασαν το παιχνίδι στα όριά του, πηγαίνοντάς το στην παράταση. Εκεί, όμως, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Πήραν τη νίκη με 89-87, ανεβαίνοντας περισσότερο στη βαθμολογία.

Ο Κάιλ Λάντρι με 24 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο ηγέτης του συνόλου, τη στιγμή που ο Ουόλτερ Χότζ πρόσθεσε 20 πόντους (και 3 ασίστ). Από την άλλη πλευρά, οι Τζέιμς Ουάιτ και Ντ’Ορ Φίσερ είχαν από 20 πόντους ο καθένας, με τον δεύτερο να προσθέτει και 6 ριμπάουντ. Ο Κώστας ΚαΪμακόγλου σε 25’42” μέτρησε 10 πόντους (1/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/2 βολές), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 5 λάθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ