ΖΕΝΙΤ

Η Ζενίτ επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο

Η Ζενίτ επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της EuroLeague, δίχως όμως αποτέλεσμα. Έτσι, θα παραμείνει στη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης γι ακόμη ένα χρόνο, όπως έγινε επίσημα γνωστό.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα συνεχίσει στον πάγκο της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης γι ακόμη ένα χρόνο, εξαντλώντας το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε το 2021. Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή του πολύπειρου τεχνικού μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, γράφοντας τον επίλογο σε ένα σίριαλ που κράτησε -άθελά της- περίπου ενάμιση μήνα.

Βλέπετε, το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ έπαιξε πολύ δυνατά για τουλάχιστον τέσσερις πάγκους της EuroLeague. Την Αναντολού Εφές, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και τη Μονακό. Για διαφορετικούς λόγους όμως, το ενδιαφέρον και η συζήτηση που υπήρχε με την πλευρά του δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα ο ίδιος να συνεχίζει στον πάγκο της Ζενίτ μέχρι το 2024.

Ούτως ή άλλως, το όνομα που έχει φτιάξει -και- στη Ρωσία είναι εξαιρετικό, δεδομένου πως οδήγησε την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της, από την στιγμή που κάθισε στον πάγκο της.

TAGS ΖΕΝΙΤ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ