EUROLEAGUE

Η Ζενίτ ανακοίνωσε τον Τζόρνταν Λόιντ

Ο Τζόρνταν Λόιντ σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα στη EuroLeague
Ο Τζόρνταν Λόιντ σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα στη EuroLeague EUROKINISSI

Μία σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ που υπέγραψε τον Αμερικανό γκαρντ Τζόρνταν Λόιντ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Κάτοικος Αγίας Πετρούπολης θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Τζόρνταν Λόιντ καθώς υπέγραψε με την Ζενίτ και θα παίζει κάτω από τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Λόιντ έκανε εξαιρετική και γεμάτη σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα, ήταν από τους καλύτερους γκαρντ της EuroLeague και εξαργύρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την εξαιρετική σεζόν.

Φέτος, σε 29 παιχνίδια με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα στην EuroLeague, ο Λόιντ είχε μέσο όρο 17.3 πόντους με 3.6 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 27:20 λεπτά συμμετοχής.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ζενίτ, ο Λόιντ είπε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στη Ζενίτ. Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος και έχουμε κοινούς στόχους, να κερδίζουμε κάθε ματς σε κάθε διοργάνωση. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπήρχαν φίλαθλοι στις εξέδρες την περασμένη σεζόν. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στην ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ