EUROLEAGUE

Η Ζαλγκίρις θα παίξει στο Μιλάνο

Οι έφηβοι της Ζάλγκιρις θα εμφανιστούν στο Final Four του Μιλάνου, μετά τη νίκη τους στο τουρνουά που διεξήχθη στο Κάουνας. Στον τελικό, νίκησαν την VEF Ρίγα (86-78).

Το Κάουνας φιλοξένησε τους προκριματικούς του NIJT Tournament, που έδινε ως… δώρο την πρόκριση στο τουρνουά εφήβων που διεξάγεται στο περιθώριο κάθε Final Four της Euroleague, στην πρώτη ομάδα.

Η… γηπεδούχος Ζάλγκιρις πήρε το εισιτήριο, μετά το 86-78 επί της VEF Ρίγα στον τελικό. Την τρίτη θέση πήρε η Λιέτουβος Ρίτας, που επιβλήθηκε της Future Stars Prague στο μικρό τελικό (78-56). Στο τουρνουά έπαιξαν και οι ΤΣΣΚΑ, Πζκοζ, Μπουντιβέλνικ και Λούντβιγκσμπουργκ, ενώ στο Μιλάνο θα εμφανιστούν τον Μάιο -πέραν της Ζάλγκιρις- οι Καχασόλ και Ρεάλ.

Πρώτος σκόρερ των κατόχων του τίτλου ήταν ο Μαρτίνας Βάρνας (2π., 4/7 τριπ.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ