ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η Ζάλγκιρις θα αποκομίσει 1.5 εκατομμύρια ευρώ από το Game 3 με την Μπαρτσελόνα

Η Ζάλγκιρις θα αποκομίσει 1.5 εκατομμύρια ευρώ από το Game 3 με την Μπαρτσελόνα
ZALGIRIS KAUNAS

Τεράστια οικονομική ανάσα θα πάρει η Ζάλγκιρις χάρη στο Game 3 της σειράς των playoffs της EuroLeague με την Μπαρτσελόνα στο Κάουνας, αφού αναμένεται να βάλει στα ταμεία της περίπου 1.5 εκατομμύρια ευρώ από το εν λόγω ματς.

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ακόμα και των πιο αισιόδοξων οπαδών της, η Ζάλγκρις κατάφερε να εξασφαλίσει την είσοδό της στα playoffs της EuroLeague. Η εν λόγω επιτυχία δεν προσδίδει μονάχα περισσότερο κύρος στην ομάδα από τη Λιθουανία, η οποία την μόλις προηγούμενη σεζόν είχε τερματίσει τελευταία στη διοργάνωση, αλλά δίνει και ένα τεράστιο οικονομικό μπουστάρισμα.

Για την ακρίβεια, η Ζάλγκιρις αναμένεται να βάλει στα ταμεία της περίπου 1.3 - 1.5 εκατομμύρια ευρώ από το Game 3 της σειράς με την Μπαρτσελόνα (03/05, 20:00) που θα λάβει χώρα στο Κάουνας.

Αυτό το ποσό δεν είναι μάλιστα μια τυχαία εκτίμηση, αλλά αυτό που ανέφερε ο General Manager της λιθουανικής ομάδας, Παούλιους Μοτιεγιούνας, μιλώντας στο BasketNews, ο οποίος τόνισε ακόμα ότι έχουν ήδη ξεπεράσει τα έσοδα 4 εκατομμυρίων ευρώ που υπολόγιζαν ότι θα είχαν από τα φετινά εισιτήρια, μιας και τα 16 από τα 17 εντός έδρας παιχνίδια της Ζάλγκιρις ήταν sold out.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ