EUROLEAGUE

Η Ζάλγκιρις φλερτάρει με τον Πάνγκος για την επιστροφή του στη Λιθουανία

Η Ζάλγκιρις φλερτάρει με τον Πάνγκος για την επιστροφή του στη Λιθουανία
EUROKINISSI

Μετά την αποχώρηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος η Ζάλγκιρις προχωράει με γρήγορους ρυθμούς για την απόκτηση του Κέβιν Πάνγκος, που δεν έχει ρόλο στην Αρμάνι Μιλάνο του Ετόρε Μεσίνα.

Η Ζάλγκιρις δεν πήρε όσα ήθελε από τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, τον οποίο άφησε ελεύθερο για να μετακομίσει στον Ολυμπιακό. Ο Ετόρε Μεσίνα έχει "παρκάρει" τον Κέβιν Πάνγκος, τονίζοντας πως δεν είναι ο κατάλληλος παίκτης για να οδηγήσει την Αρμάνι Μιλάνο σε επιτυχίες. Κάπως έτσι, ο λιθουανικός σύλλογος και ο Καναδός γκαρντ βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του στο Κάουνας, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το BasketNews.

Το μείζον ζήτημα για να προχωρήσει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η αποζημίωση του Πάνγκος από την Αρμάνι, καθώς το συμβόλαιό του κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ και προφανώς δεν είναι διατεθειμένος να χαρίσει όλο το ποσό στον ιταλικό σύλλογο για να μείνει ελεύθερος και να ενταχθεί σε μία ομάδα που θα έχει βασικό και ενεργό ρόλο. Με τους Μιλανέζους έχει 7.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά 24'33" συμμετοχής σε πέντε από τα εννιά ματς της EuroLeague που έχει αγωνιστεί.

Να θυμίσουμε πως ο Πάνγκος αγωνίστηκε στη Ζάλγκιρις από το 2016 έως το 2018, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, τη σεζόν 2017/18 είχαν πάει μαζί στο Final Four της EuroLeague.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν όντως ο Πάνγκος μετακομίσει από το Μιλάνο στο Κάουνας θα έχει δικαιώμα συμμετοχής στην EuroLeague μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ