ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η Ζάλγκιρις έχει βάλει "στο μάτι" τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας

Η Ζάλγκιρις έχει βάλει "στο μάτι" τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Η Ζάλγκιρις θέλει να διατηρηθεί στο υψηλότερο επίπεδο της EuroLeague την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας εστιάσει -μεταξύ άλλων- στον Ντονάτας Μοτιεγιούνας για τη θέση του σέντερ.

Η επιστροφή στα playoffs της EuroLeague άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων της Ζάλγκιρις, η οποία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα και να πάει, ενδεχομένως, ένα βήμα παρακάτω. Γι αυτό, ο σύλλογος του Κάουνας κάνει από νωρίς τις διερευνητικές επαφές του, με στόχο την άμεση μεταγραφική ενίσχυση σε περιφέρεια και ρακέτα.

Ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ είναι το πρώτο όνομα που γράφτηκε για τη Ζάλγκιρις, δεν είναι όμως το μοναδικό που απασχολεί έντονα τις τελευταίες ημέρες. Κι αυτό γιατί σε περίοπτη θέση στη shortlist του Κάζις Μακσβίτις βρίσκεται ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας.

Ο 32χρονος σέντερ βρέθηκε την τελευταία διετία στη Μονακό, έχοντας βασικό ρόλο στο rotation, αλλά την επόμενη σεζόν μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στη Salle Gaston Medecin. Η επικείμενη απόκτηση του Μαμ Τζαϊτέ από τη Μονακό εξηγεί πολλά για τη δική του περίπτωση άλλωστε. Γι αυτό κι ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι τον επαναπατρισμό μετά από δεκατέσσερα (14) χρόνια, για χάρη της Ζάλγκιρις.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ