ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Wikipedia έχει τον Σιμόνε Φοντέκιο παίκτη του Παναθηναϊκού

Η Wikipedia έχει τον Σιμόνε Φοντέκιο παίκτη του Παναθηναϊκού
FIBA

Η Wikipedia αναφέρει τον Σιμόνε Φοντέκιο παίκτη του Παναθηναϊκού, όμως ο Ιταλός φόργουορντ έχει εγγυημένο συμβόλαιο με τους Γιούτα Τζαζ.

Στα 27 του χρόνια, ο Σιμόνε Φοντέκιο θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους φόργουορντ. Απλώς μετά από την καταπληκτική του πορεία στο EuroBasket 2022 με την Ιταλία, αποχαιρέτησε την ήπειρο για να παίξει στο NBA. Και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τους Γιούτα Τζαζ, το όνομά του ακούγεται όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες με αποκορύφωμα την Wikipedia που τον αναφέρει ως αθλητή του Παναθηναϊκού, της ομάδας που έχει σοκάρει τους πάντες το φετινό καλοκαίρι.

Ο ύψους 2μ.01 δυναμικός φόργουορντ είναι δεδομένο ότι έχει βρεθεί στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο παραμένει δεμένος με τους Τζαζ. Το συμβόλαιό του για τη σεζόν 2023/24 είναι πλήρως εγγυημένο για 3.044.872 δολάρια, με τους Μορμόνους να έχουν 12 guaranteed contracts με όριο τα 15 πριν από την έναρξη της κανονικής περιόδου και ακόμη τρία μη εγγυημένα. Με απλά λόγια, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχουν λόγο να κόψουν παίκτη και ειδικά τον φθηνό Ιταλό ρολίστα τους.

Μη εγγυημένα είναι το συμβόλαια του Τούρκου σέντερ, Ομέρ Γιουρτσεβέν, του έμπειρου πόιντ γκαρντ, Κρις Νταν, αλλά και του Σέρβου φόργουορντ, Λούκα Σάμανιτς. Τη σεζόν 2022/23 ο Σιμόνε Φοντέκιο (Βίρτους Μπολόνια, Αρμάνι Μιλάνο, Βανόλι Κρεμόνα, Ρέτζο Εμίλια, Άλμπα Βερολίνου, Μπασκόνια) είχε 6.3 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και σχεδόν μία ασίστ ανά 14.7 λεπτά σε 52 αγώνες. Φυσικά το γεγονός ότι η Wikipedia τον έχει στα πράσινα, δεν σημαίνει κάτι καθώς στο βιογραφικό μπορεί να επέμβει όποιος έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα.

Η Wikipedia έχει τον Σιμόνε Φοντέκιο παίκτη του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ