VTB LEAGUE

Η VTB League προσέγγισε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα

Η VTB League προσέγγισε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα
PARTIZAN NIS / DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LIGA

Η VTB League ψάχνει τρόπους να καλύψει τα κενά που προέκυψαν από τις αποχωρήσεις των ομάδων της Πολωνίας και της Εσθονίας από την λίγκα και σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα προσέγγισε τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν.

Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν έχουν πρόταση να ενταχθούν στην VTB League από την νέα σεζόν. Αυτό υποστηρίζει η σερβική ιστοσελίδα "mozzarsport", αναφέροντας ότι οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Σερβίας έχουν δεχθεί σχετική προσέγγιση από την VTB League και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να δεχθούν.

Με την πολωνική Ζιέλονα Γκόρα και την εσθονική Κάλεβ/Κράμο να αποχωρούν στα μέσα της φετινής σεζόν από την VTB League λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, οι ιθύνοντες της λίγκας σκέφτονται τρόπους να ανεβάσουν το ενδιαφέρον και τον ανταγωνισμό, προσεγγίζοντας δύο από τα μεγαλύτερα μπασκετικά brand name.

Όπως γίνεται σαφές βέβαια, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτούν οι δύο σύλλογοι της Σερβίας, με πρώτο το γεγονός ότι οι ρωσικές ομάδες - που αποτελούν την πλειοψηφία της VTB League - έχουν αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κοινώς, δεν είναι σαφές αν ενδεχόμενη αποδοχή της σχετικής πρότασης θα οδηγούσε και σε δικό τους αποκλεισμό. Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη υπόθεση σίγουρα απέκτησε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.

TAGS VTB LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ