Η βράβευση του Σπανούλη

Στο περιθώριο της χθεσινής (31/1) αναμέτρησης με τον Αρκαδικό στο Κ.Γ. Τρίπολης, ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε από τη διοίκηση των νεοφώτιστων για την προσφορά του στο μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό (VIDEO).
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αρκαδικό, εκεί όπου ο Ματ Λοτζέσκι σημείωσε 23 πόντους με 4/4 δίπ., 5/5 τρίπ. και ο Κώστας Παπανικολάου φόρεσε ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα μετά την επιστροφή του στο Λιμάνι.
Λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ του αγώνα, ο αντιπρόεδρος του Αρκαδικού, Νίκος Κουτσουμπός, απένειμε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό των Πειραιωτών, Βασίλη Σπανούλη, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και γενικότερα στο ελληνικό αθλητισμό μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανταπέδωσε το ζεστό χειροκρότημα μέσα σε μια πολύ όμορφη και μπασκετική ατμόσφαιρα.