ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Η Βίρτους Μπολόνια θα έχει μπει στο νέο της γήπεδο μέχρι το 2025, κάνει επένδυση ύψους 55 εκατ. ευρώ

Ο Μάρκο Μπελινέλι
Ο Μάρκο Μπελινέλι VIRTUS BASKETBALL BOLOGNA

Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες του μεγαλύτερου πρότζεκτ στην ιστορία του συλλόγου, την κατασκευή νέου γηπέδου, το οποίος - με βάση όσα έγιναν γνωστά - θα είναι έτοιμο μέχρι την πρωτοχρονιά του 2025 και η επένδυση θα είνα αξίας 55 εκατ. ευρώ.

Στην Βίρτους Μπολόνια δεν έχουν κρύψει ότι θέλουν μία μόνιμη θέση στην EuroLeague. Στο πλαίσιο αυτού του πλάνου σκοπεύουν να χτίσουν ένα νέο γήπεδο, με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σήμερα (23/3).

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, το πλάνο είναι το νέο γήπεδο να έχει χωρητικότητα 10.000 θεατών και να είναι έτοιμο τα Χριστούγεννα του 2024 ή - το πολύ - μέχρι την πρωτοχρονιά του 2025. Με την συμβολή του δήμου της Μπολόνια, μάλιστα, η επένδυση αναμένεται να φτάσει τα 55 εκατ. ευρώ!

"Αυτή είναι η συνεισφορά μου στην πόλη της Μπολόνια. Έδωσα μία υπόσχεση όταν ανέλαβα τον σύλλογο και με αυτή την πράξη νομίζω ότι την κράτησα. Θέλω να δώσω κάτι στην Βίρτους" δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βίρτους, Μάσιμο Ζανέτι, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για να συμπληρώσει κλείνοντας τις δηλώσεις του:

"Μία με΄ρα δεν θα είμαι εδώ πια, ίσως παραδώσω την σκυτάλη. Όποιος αναλάβει όμως τον σύλλογο θα τον βρει στο σπίτι του. Για να μείνεις στην EuroLeague πρέπει να έχεις τις σωστές εγκαταστάσεις και είμαι περήφανος για αυτό που φαίνεται σήμερα".

Για την ιστορία, από το 2019 η Βίρτους αγωνίζεται στην "Segafredo Arena", ωστόσο είχε ξεκαθαριστεί από την αρχή ότι ήταν μία προσωρινή λύση μέχρι να μπει στο νέο της γήπεδο.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ