ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Η Βίρτους Μπολόνια πλησίασε τον Σέρτζιο Σκαριόλο που δεν φεύγει από τους Ράπτορς

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, προπονητής της Εθνικής Ισπανίας και assistant coach των Τορόντο Ράπτορς
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, προπονητής της Εθνικής Ισπανίας και assistant coach των Τορόντο Ράπτορς EUROKINISSI

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν ο πρώτος προπονητής που προσέγγισε η Βίρτους Μπολόνια, μετά από την απόλυση του Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς. Μένει στους Τορόντο Ράπτορς ο 59χρονος Ιταλός.

Η είδηση της αποχώρησης του Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς από την Βίρτους Μπολόνια έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία το βράδυ της Δευτέρας (7/12) στο ιταλικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Σέρβος απολύθηκε, το επιτελείο του τον ακολούθησε και πλέον η ομάδα αναζητεί τον διάδοχό του, έχοντας ήδη ακούσει την πρώτη πόρτα να κλείνει.

Όπως διαρρέεται από παράγοντες του συλλόγου, ο πρώτος προπονητής με τον οποίο ήρθαν σε επαφή ήταν ο Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο 59χρονος τεχνικός όμως ευχαρίστησε και δεν μπήκε σε διαδικασία συζητήσεων, καθώς δήλωσε πιστός στους Τορόντο Ράπτορς με τους οποίους βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Τάμπα της Φλόριντα, στην οποία οι Καναδοί θα δίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους μέχρι οι περιορισμοί στις μετακινήσεις να γίνουν ευκολότεροι.

Ο γεννημένος στην Μπρέσια Σκαριόλο προπόνησε στο παρελθόν την Βουέλε Πέζαρο, την Ορόρα Ντέζιο, την Φορτιτούντο Μπολόνια και την Αρμάνι Μιλάνο από την οποία αποχώρησε το 2013. Από το 2018 κι έπειτα βρίσκεται στους Τορόντο Ράπτορς, ενώ παραμένει προπονητής της Ισπανίας από το 2015 έως σήμερα.

"Δεν υπάρχει κάτι, είμαι στην Τάμπα και το μυαλό μου είναι στη σεζόν 2020/21" έλεγε μάλιστα ο Σκαριόλο σε δημοσιογράφους που ήρθαν σε επαφή μαζί του το βράδυ της Δευτέρας (7/12).

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ