EUROLEAGUE

Η Βιλερμπάν πήρε το Adidas Next Generation Tournament στο Βελιγράδι, 80-73 τον Ερυθρό Αστέρα

Η Βιλερμπάν πήρε το Adidas Next Generation Tournament στο Βελιγράδι, 80-73 τον Ερυθρό Αστέρα

Θρίαμβος στη Σερβία για την εφηβική ομάδα της Βιλερμπάν, που νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο σπίτι του (80-73) και κατέκτησε το Adidas Next Generation Tournament του Βελιγραδίου.

Μία ημέρα μετά από την ήττα σοκ από την Next Gen Belgrade του Βασίλη Σπανούλη, η Βιλερμπάν στάθηκε στα πόδια της, νίκησε με 80-73 τον οικοδεσπότη Ερυθρό Αστέρα και κατέκτησε το Adidas Next Generation Tournament της EuroLeague που έγινε στο Βελιγράδι.

Η ομάδα του Πιερ Πάρκερ, αδελφού του Τόνι και του Τι Τζέι Πάρκερ, έβγαλε τόνους ενέργειας στο παρκέ της Basket City και μέσα από την άμυνά της έπνιξε τους Σέρβους που πήγαν στον τελικό αήττητοι (3-0) στην φάση των ομίλων. Τρίτη κατετάγη η Τόφας που νίκησε την Next Gen Belgrade του Βασίλη Σπανούλη, πέμπτη η Βαλένθια που διέλυσε με 101-74 την Μέγκα και έβδομη η Λιετκαμπέλις με το επιβλητικό 95-79 επί της Παρτίζαν.

Το SPORT24 βρίσκεται στο Βελιγράδι, εκεί όπου η adidas, το αυθεντικό basketball brand, με το #ImpossibleIsNothing mindset, δίνει την ευκαιρία στους νέους ταλαντούχους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες να λάμψουν μέσω του adidas Next Generation Tournament.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ