ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Η Βιλερμπάν πήρε πίσω μία νίκη

Ο Νάντο ντε Κολό με τη φανέλα της Βιλερμπάν στον αγώνα με τη Βαλένθια
Ο Νάντο ντε Κολό με τη φανέλα της Βιλερμπάν στον αγώνα με τη Βαλένθια MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Αν και το πρόστιμο των 100.000 ευρώ διατηρήθηκε, η Επιτροπή Εφέσεων της Γαλλικής Ομοσπονδίας μπάσκετ διαμόρφωσε την αρχική ποινή αφαίρεσης δύο νικών από τη Βιλερμπάν και της έδωσε πίσω τη μία.

Η Βιλερμπάν βγήκε κερδισμένη κατά το ήμισυ από την εκδίκαση της έφεσης που είχε καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης της LNB να της αφαιρεθούν δύο νίκες από το γαλλικό πρωτάθλημα και να της επιβληθεί πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Η εν λόγω ποινή αφορούσε την παραβίαση των κανόνων στα συμβόλαια των Ντε Κολό και Λοβέρν, οι οποίοι, όπως είχε κριθεί, δεν πληρώνονται εξ ολοκλήρου από το κλαμπ, αλλά λαμβάνουν μέρος των ετήσιων απολαβών τους από την προβολή της δημόσιας εικόνας τους.

Όπως ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της Γαλλικής Ομοσπονδίας, το πρόστιμο παρέμεινε στο ίδιο ύψος, αλλά την ίδια ώρα η ASVEL πήρε πίσω τη μία νίκη της. Παράλληλα εξασφάλισε το δικαίωμα να προσβάλει την ποινή στο Ανώτατο Όργανο, αρκεί πρώτα και εντός των επόμενων δύο εβδομάδων να έχει προσφύγει στη Γαλλική Ολυμπιακή Επιτροπή.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ