ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Η Βιλερμπάν ανακοινώνει το διαζύγιο με τον Τζανμάρκο Ποτσέκο

Η Βιλερμπάν ανακοινώνει το διαζύγιο με τον Τζανμάρκο Ποτσέκο
INTIME SPORTS

Η πρώτη εντός έδρας νίκη (επί της Ζάλγκιρις) δεν είναι αρκετή για να κρατήσει τον Τζανμάρκο Ποτσέκο στην τεχνική ηγεσία της Βιλερμπάν, η οποία είναι έτοιμη να ανακοινώσει το διαζύγιο.

Η Βιλερμπάν κατάφερε να σπάσει το ρόδι στις εντός έδρας αναμετρήσεις της EuroLeague, με θύμα τη Ζάλγκιρις. Παρόλ' αυτά ο Τζανμάρκο Ποτσέκο δεν πρόκειται να σώσει τη θέση του, αφού σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα η ανακοίνωση του διαζυγίου είναι απλά θέμα χρόνου.

Ο Γκαμπριέλ Παντέ-Ζουβ (δημοσιογράφος που αποκάλυψε ότι οι δύο πλευρές βάδιζαν στο μονοπάτι του διαζυγίου) τιτίβισε πως το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση. Παρά το γεγονός πως ακολουθεί άμεσα ακόμη μια διαβολοβδομάδα στην EuroLeague.

Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που έφεραν το ύψος της αποζημίωσης ως μοναδική εκκρεμότητα για να γραφτεί το τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών, τότε προφανώς όλα διευθετήθηκαν.

Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο, τον δρόμο της αποχώρησης από τη Λιόν θα πάρει κι ένας παίκτης. Ο λόγος για τον Τζον Εγκμπούνου, ο οποίος είχε βοηθητικό ρόλο στη ρακέτα μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Όσο για τον αντικαταστάτη του; Όλα δείχνουν ότι θα είναι ο -γνώριμος από το πέρασμα από τον Παναθηναϊκό- ΝτεΣον Τόμας, που έφυγε από την Μπανταλόνα.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ