Η βαθμολογία της EuroLeague: Συνεχίζει για την πρωτιά η Μπαρτσελόνα

Η Μονακό ήταν σκληρό καρύδι, στο φινάλε όμως έσπασε στο Παλάου Μπλαουγκράνα, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει τη νίκη και να συνεχίζει μόνη στην κορυφή της κατάταξης της EuroLeague.
Δυσκολεύθηκε, στο τέλος όμως η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 88-83 της Μονακό, σε ένα χορταστικό ματς για την 28η αγωνιστική της EuroLeague, για να συνεχίσει προς τον στόχο της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.
Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Αναντολού Εφές κινδύνευσε να χύσει την καρδάρα με το γάλα, όμως οι Μπομπουά – Λάρκιν την κράτησαν στο φινάλε όρθια απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (84-79), ο Ερυθρός Αστέρας λύγισε την πολύ μαχητική Μπασκόνια στο Βελιγράδι (86-83), ενώ η Άλμπα Βερολίνου επικράτησε σχετικά εύκολα (82-74) της Ζάλγκιρις Κάουνας.
Αποτελέσματα/πρόγραμμα 28ης αγωνιστικής
Ούνικς Καζάν – Βιλερμπάν αναβλήθηκε
Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε 84-79
Ερυθρός Αστέρας – Μπασκόνια 86-83
Άλμπα Βερολίνου – Ζάλγκιρις Κάουνας 82-74
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αναβλήθηκε
Μπαρτσελόνα – Μονακό 88-83
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης αναβλήθηκε
Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 4/3 στις 21:00
Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 4/3 στις 21:45
Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής
Φενέρμπαχτσε – ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναβλήθηκε
Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Τελ Αβίβ 10/3 στις 20:00
Βιλερμπάν – Μπασκόνια 10/3 στις 21:00
Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός 10/3 στις 21:00
Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο 10/3 στις 21:45
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Παναθηναϊκός αναβλήθηκε
Ζάλγκιρις Κάουνας – Μπαρτσελόνα 11/3 στις 20:00
Μονακό – Αναντολού Εφές 11/3 στις 21:00
Μπάγερν Μονάχου – Ούνικς Καζάν αναβλήθηκε