ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Η Βανέσα Μπράιαντ θα λάβει 28.85 εκατομμύρια δολάρια για τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει από το δυστύχημα του Κόμπι

Η Βανέσα Μπράιαντ
Η Βανέσα Μπράιαντ Ⓒ 2020 MARCIO JOSE SANCHEZ/ ASSOCIATED PRESS

Η Βανέσα Μπράιαντ και η πολιτεία του Λος Άντζελες κατέληξαν σε συμβιβασμό ύψους 28.85 εκατομμυρίων δολαρίων για τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει από το σημείο που έπεσε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι και η Τζιάνα.

Αποζημίωση 28.85 εκατομμυρίων δολαρίων θα λάβει η Βανέσα Μπράιαντ από την πολιτεία τους Λος Άντζελες. Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ ήρθε σε συμβιβασμό με τις τοπικές αρχές μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει για τη διαρροή φωτογραφιών από το σημείο στο οποίο κατέπεσε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν ο Black Mamba, η 13χρονη κόρη τους Τζιάνα και άλλα επτά άτομα.

Στο ποσό του συμβιβασμού συμπεριλαμβάνονται και τα 16 εκατομμύρια δολάρια τα οποία είχε κερδίσει τον Αύγουστο του 2022 η Βανέσα Μπράιαντ, έπειτα από δίκη που είχε πραγματοποιηθεί τότε. Να σημειώσουμε ότι η Βανέσα Μπράιαντ είχε δωρίσει το εν λόγω ποσό στο Mamba and Mambacita Foundation.

Ο συνενάγων, Κρις Τσέστερ, του οποίου η γυναίκα και η κόρη σκοτώθηκαν επίσης στο δυστύχημα στις 26 Ιανουαρίου του 2020, θα λάβει 19.95 εκατομμύρια δολάρια έπειτα από τον συμβιβασμό.

TAGS ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ