ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Βαλένθια ψάχνει έναν ακόμα παίκτη για την περιφέρεια, αλλά δεν βιάζεται να τον βρει

Η Βαλένθια ψάχνει έναν ακόμα παίκτη για την περιφέρεια, αλλά δεν βιάζεται να τον βρει
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Η Βαλένθια ψάχνει έναν ακόμα παίκτη για να κλείσει το ρόστερ της, όμως δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις.

Η Βαλένθια κάλυψε το κενό του τραυματία Μάρτιν Χέρμανσον με την απόκτηση του Στέφαν Γιόβιτς, όμως θέλει να κάνει μία ακόμα προσθήκη στην περιφέρειά της για να ολοκληρώσει το ρόστερ της σεζόν 2023/24. Βέβαια, δεν δείχνει να βιάζεται ιδιαίτερα να την πραγματοποιήσει.

"Η τελική μας απόφαση για την εκκρεμή προσθήκη θα είναι πιθανώς θετική, αλλά πρέπει να δούμε πρώτα αυτά που έχουμε. Παρακολουθούμε στενά την πρόοδο ανάκαμψης τόσο του Τσάβι Λόπεζ-Αροστέγκι, όσο και του Μάρτιν Χέρμανσον και βάσει των χρονοδιαγραμμάτων τους, θα λάβουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Όταν φτιάχνεις μια ομάδα, οι τελευταίες προσθήκες είναι οι πιο περίπλοκες γιατί πρέπει να ταιριάζουν με τις υπόλοιπες. Η κύρια εστίασή μας είναι να οργανώσουμε το υπάρχον ρόστερ μας.

Ναι, θέλουμε να έχω έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ, αλλά δεν ξέρουμε αν ο Τσάβι θα μείνει εκτός για ένα μήνα ή ολόκληρη τη σεζόν, ενώ ο Μάρτιν δεν κάνει επέμβαση σε αυτό το γόνατο για πρώτη φορά. Θέλουμε να περιμένουμε λίγο", ανέφερε ενδεικτικά επί του θέματος ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Λουίς Αρμπαλέχο.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ