ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Βαλένθια άφησε ελεύθερο τον Σάνον Έβανς

Ο Σάνον Έβανς με την φανέλα της Βαλένθια
Ο Σάνον Έβανς με την φανέλα της Βαλένθια MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Σάνον Έβανς (29 χρονών, 1.85 μέτρα), αφού η Βαλένθια αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την option που είχε στο συμβόλαιό του για την σεζόν 2023/24

Ο Σάνον Έβανς (29 χρονών, 1.85 μέτρα) είναι πλέον free agent. Η Βαλένθια είχε το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την option στο συμβόλαιό του για την σεζόν 2023/24, ωστόσο επέλεξε να μην το κάνει, με τον Αμερικανό να βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ομάδας.

Ο Έβανς αποκτήθηκε στα μέσα της φετινής σεζόν από την Μπέτις, όταν προέκυψε ανάγκη στις θέσεις των γκαρντ στην Βαλένθια. Με την φανέλα της ομάδας είχε 7 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο με 36.8% στα τρίποντα σε 16 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 5.5 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Η αποδέσμευση του Αμερικανού ήταν απλώς η συνέχεια στο ξεσκαρτάρισμα που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Βαλένθια, αφού έχουν ακόμα μείνει ελεύθεροι ο Σαμ Βαν Ρόσομ, ο Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς και ο Κλέμεν Πρέπελιτς.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ