ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η ΤΣΣΚΑ συμφώνησε με Φαρίντ

Ο Κένεθ Φαρίντ με την φανέλα των Ρόκετς την σεζόν 2018/19
Ο Κένεθ Φαρίντ με την φανέλα των Ρόκετς την σεζόν 2018/19 Ⓒ 2019 JIM MONE/ ASSOCIATED PRESS

Σε μία κίνηση-έκπληξη προχώρησε η ΤΣΣΚΑ, συμφωνώντας με τον Κένεθ Φαρίντ (32 χρονών, 2.03 μέτρα) για να καλύψει το κενό του Νίκολα Μιλουτίνοβ. Την είδηση γνωστοποίησε η πρώην ομάδα του Αμερικανού, η Λεόνες Ντε Πόνσε από το Πουέρτο Ρίκο.

Ξανφικά... Κένεθ Φαρίντ (32 χρονών, 2.03 μέτρα) για την ΤΣΣΚΑ! Σε μία κίνηση που αιφνιδίασε πολύ κόσμο, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη συμφώνησε με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοβ όσο καιρό απουσιάζει ο Σέρβος.

Την είδηση αποκάλυψε η η Λεόνες Ντε Πόνσε, ο σύλλογος από το Πουέρτο Ρίκο στον οποίο ανήκε μέχρι πρόσφατα ο άλλοτε ΝΒΑερ.

Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία του Φαρίντ σε ευρωπαϊκά γήπεδα, αφού μέχρι στιγμής πέρα από το ΝΒΑ είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Κίνας και του Πουέρτο Ρίκο. Στο ΝΒΑ αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2019, φορώντας τις φανέλες των Νάγκετς, Νετς και Ρόκετς, έχοντας μέσους όρους καριέρας 11.4 πόντους και 8.1 ριμπάουντ σε 25 λεπτά συμμετοχής (478 αγώνες-385 ως βασικός). Μεγαλύτερο παράσημό του βέβαια είναι το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε με την Team USA στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας το 2014.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ