ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε κρίση: "Δεν θα γυρίσουμε στη EuroLeague, πολύ μικρό μπάτζετ χωρίς Μιλουτίνοβ και Σβεντ"

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε κρίση: "Δεν θα γυρίσουμε στη EuroLeague, πολύ μικρό μπάτζετ χωρίς Μιλουτίνοβ και Σβεντ"
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Μπροστά σε μία από τις πιο δύσκολες εποχές της ιστορίας της βρίσκεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Αντρέι Βατούτιν να εξηγεί ότι η επιστροφή στη EuroLeague δεν είναι πιθανή.

Ο αποκλεισμός της από τη EuroLeague, δεν έχει πληγώσει απλώς την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά την οδηγεί και σε δραστική μείωση του προϋπολογισμού μετά από μία αποτυχημένη σεζόν στη VTB League στην οποία δεν έφτασε καν στους τελικούς.

Ο Αντρέι Βατούτιν εξήγησε ότι το άλλοτε μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ βρίσκεται μπροστά σε μία πολύ δύσκολη φάση της ιστορίας του, παραδέχθηκε ότι η επόμενη ημέρα δεν θα θυμίζει σε τίποτα το πρόσφατο παρελθόν και γενικώς προετοίμασε τον κόσμο για μία διαφορετική ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε σχέση με εκείνη που είχε συνηθίσει να βλέπει.

"Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι θέσεις των ρωσικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις έχουν καταληφθεί. Η επιστροφή στη EuroLeague δεν είναι πιθανή, ούτε καν σε ουδέτερα εδάφη. Βλέπουμε τη Μονακό να θέλει εγγυημένο συμβόλαιο και την Παρτίζαν να έχει γεμάτο γήπεδο. Αν κάποια στιγμή υπάρξει ενδεχόμενο να ξαναπαίξουμε στη EuroLeague, θα πρέπει να παλέψουμε πολύ, να αποδείξουμε ξανά ποιοι είμαστε" ήταν τα λόγια του αφεντικού της ομάδας.

"Η αποχώρηση των Νίκολα Μιλουτίνοβ - Αλέξι Σβεντ δεν θα μας βοηθήσει και τόσο στο οικονομικό κομμάτι, καθώς χάσαμε πολλούς σπόνσορες μετά από την πανδημία του κορονοϊού. Το μπάτζετ της επόμενης περιόδου θα είναι δραματικά μικρότερο. Κατά τα άλλα, παραμένουμε μέτοχοι στη EuroLeague και συμμετέχουμε σε όλες τις διαπραγματεύσεις, αλλά από απόσταση. Όσο περίεργη κι αν είναι η κατάσταση, παραμένουμε σε επικοινωνία" πρόσθεσε ο Βατούτιν.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ