ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέρριψε αστέρες που της προτάθηκαν και έκοψε το μπάτζετ της στο μισό

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέρριψε αστέρες που της προτάθηκαν και έκοψε το μπάτζετ της στο μισό
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Τεράστιες περικοπές έκανε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που απέρριψε σούπερσταρς που της προτάθηκαν. Δύο παίκτες επιπέδου EuroLeague, δύο Αμερικανοί χαμηλότερου επιπέδου, αρκετοί ρολίστες και νεαροί στο ρόστερ της ρωσικής ομάδας.

Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει να ζει μία πραγματικότητα που δεν περίμενε ποτέ ότι θα αντιμετωπίσει. Η ρωσική ομάδα ξέρει ότι η επιστροφή της στη EuroLeague μοιάζει με πολύ μακρινό σενάριο, έχασε την VTB League τη σεζόν που πέρασε (αποκλείστηκε στα ημιτελικά) και πλέον πορεύεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς να θεωρείται πια το αδιαφιλονίκητο φαβορί στη χώρα.

Με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να αποχωρεί για χάρη του Ολυμπιακού και με τον Αλέξι Σβεντ να παραμένει free agent, η ΤΣΣΚΑ αποφάσισε να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο για τη σεζόν 2023/24. Αποχώρησαν από το ρόστερ της κι άλλοι ακριβοί παίκτες, με τον προπονητή Εμίλ Ραΐκοβιτς να έχει πλέον στη διάθεσή του δύο παίκτες επιπέδου EuroLeague (Αμάτ Εμπαγέ και Τόνιε Τζεκίρι), δύο Αμερικανούς χαμηλότερου επιπέδου (Κάσπερ Γουέρ και Μέλο Τριμπλ), αρκετούς ρολίστες (Ιβάν Ούχοφ, Νικήτα Κουρμπάνοφ, Σεμέν Αντόνοφ, Λιβιό Ζαν-Σαρλ) και μερικούς νεαρούς φθηνούς Ρώσους.

Το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ κόπηκε σε ένα ποσοστό που ίσως και να ξεπερνά το 50% σε σχέση με το περσινό, ενώ το αφεντικό της ομάδας, ο Αντρέι Βατούτιν, έκανε κάποιες κινήσεις για συγκεκριμένους αθλητές της EuroLeague και απέρριψε πολλούς ακόμη που του προτάθηκαν. Ανάμεσά τους ήταν και ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος φαίνεται ότι θα καταλήξει στην Αρμάνι Μιλάνο. Εκτός όλων, οι παράγοντες του συλλόγου δίνουν πλέον περισσότερο βάρος στην ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ